29.10.2025 14:33
Територіальний центр повідомляє про проведення торгів
 
                                Комунальна установа «Білгород-Дністровським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» повідомляє про відкриті торги з особливостями на закупівлю «Послуги з забезпечення гарячим обідами малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах і знаходяться на обліку та отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністровському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» код 55510000-8 «Послуги їдалень» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.
Ідентифікатор закупівлі
https://prozorro.gov.ua/uk/tender/ ІD:UA-2025-10-28-013463-a
Розмір бюджетного призначення
126 000,00 грн. (сто двадцять шість тисяч гривень 00 копійок)
Очікувана вартість предмета закупівлі
126 000,00 грн. (сто двадцять шість тисяч гривень 00 копійок).
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі
Код ДК 021-2015 55510000-8 «Послуги їдалень», а саме: Послуги з забезпечення гарячими обідами малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах і знаходяться на обліку та отримують соціальні послуги
в КУ «Білгород-Дністровський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
1. Місце поставки товарів або виконання робіт чи надання послуг:
Послуги надаватимуться виключно в приміщенні за адресою виконавця в радіусі не більше ніж 500 метрів від території міського ринку (м. Білгород-Дністровський, вул. Українська, 75) за разовими талонами, які видаються виключно замовником, відповідно до графіку, узгодженого сторонами.
- Виконавець підтверджує незмінність місця надання послуг протягом дії договору.
- Обсяг надання послуг:
Послуги їдалень надаються шляхом приготування та видачі готових гарячих обідів з 12:00 до 15:00 години малозабезпеченим підопічним територіального центру згідно пред’явлених разових талонів замовника, завірених печаткою..
Кількість гарячих обідів – 1 050 шт.
- Бюджет закупівлі: 126 000,00 грн. (сто двадцять шість тисяч гривень) без ПДВ.
- Процедура закупівлі проводиться на очікувану вартість.
- Запропонована ціна за одиницю готового гарячого обіду є твердою і перегляду не підлягає.
- У зв’язку з сезонними умовами можуть змінюватися блюда, але ціна їх повинна залишатися на рівні попередньої страви.
- Заміна гарячого обіду на сухий пайок не допускається.
- Термін надання послуг: до 31 грудня 2025 року.
- Приготування гарячих обідів повинно відповідати вимогам санітарних норм та здійснюватися у виробничих приміщеннях учасника з використанням відповідного технологічного обладнання у відповідності до технологічних карток.
- Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати примірне меню для надання послуг з забезпечення гарячими обідами малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах і знаходяться на обліку та отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністровський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
- Учасник повинен забезпечити утримання виробничих приміщень відповідно до вимог законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», інших чинних нормативно-правових актів України щодо організації громадського харчування (санітарний стан приміщень та обладнання, дезінсекція та дератизація тощо).
- Учасник визначає ціни за послуги, які він пропонує надати за договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрати на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження та всіх інших витрат.
- Учасник відповідає за одержання всіх необхідних документів, пов’язаних із поданням пропозиції, та самостійно несе всі витрати на їх отримання. Учасник самостійно несе усі витрати, пов’язані з підготовкою та поданням його тендерної пропозиції. Замовник у будь-якому випадку не є відповідальним за ці витрати, незалежно від результату проведення торгів.
- Учасник у складі тендерної пропозиції також повинен надати:
- чинний договір з лабораторією на проведення досліджень;
- лист в довільній формі - опис технології застосування заходів із захисту довкілля під час надання послуг.
- Виконавець несе всю відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання підопічним Замовника згідно з примірним меню.
- Виконавець забезпечує укомплектованість харчоблоку кваліфікованими штатними працівниками з досвідом роботи, які перебувають з Виконавцем в трудових правовідносинах, та своєчасне проходження такими працівниками періодичного медичного огляду згідно з вимогами чинного законодавства
18. Вимоги до приміщення для харчування:
- мати належні засоби для підтримання температури, необхідної для зберігання харчових продуктів, та її контролю;
- забезпечувати розміщення харчових продуктів таким чином, щоб максимально знизити ризик їх забруднення, зокрема від шкідників та гризунів;
- приміщення, повинне задовольняти загальні санітарно-гігієнічні, протипожежні і технічні вимоги до громадських приміщень, забезпечувати безпечні і комфортні умови за такими параметрами, як температура і вологість;
- дотримуватись затверджених в Україні санітарних норм, технологічного режиму виробництва продукції тощо.
19. Виконавець гарантує дотримання правил прийому продукції та сировини, які використовуються при виконанні Послуг, технології приготування страв, термінів реалізації і зберігання продукції згідно з санітарно-гігієнічними нормами і правилами для підприємств громадського харчування. Продукти харчування та продовольча сировина, які використовуються Виконавцем під час приготування готових страв, повинні мати необхідні документи якості та походження, зокрема: які-сні посвідчення, декларацію виробника, сертифікати якості, тощо та товарно-транспортні накладні (відповідно до ст. 37 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
- Виконавець дотримується:
- вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- персонал повинен регулярно проходити медичний огляд та мати в наявності особисті медичні книжки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.2001 № 559 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичних книжок».
21. Відповідальність за безпеку і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на Учасника (у подальшому надавача послуги), що забезпечує харчування відповідно до законодавства України.
22. Виконавець щомісячно представляє замовнику погашені печаткою виконавця талони на надані гарячі обіди. Розрахунки за договором при наявному фінансуванні здійснюється у безготівкової формі шляхом оплати замовником після пред’явлених виконавцем Актів наданих послуг на оплату за надані гарячі обіди на підставі погашених талонів протягом 10 банківських днів у національній грошовій одиниці. У разі затримання бюджетного фінансування на вказані цілі замовник здійснює розрахунки за надані послуги протягом 10 банківських днів з дати отримання замовником бюджетного фінансування.
Поділитись
Дізнайтеся також
Усі новини
