Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

24.08.2024 09:23

У Білгороді-Дністровському пройшла церемонія нагородження грамотами з нагоди Дня Незалежності України

7ac6d001-e95d-40a1-b5f0-d50938d82094.jpg

23 серпня, напередодні святкування Дня Незалежності, в приміщенні Білгород-Дністровської міської ради було проведено церемонію нагородження людей, які своєю працею зробили великий внесок у підтримку Збройних Сил України. Звертаючись до присутніх у залі, ведуча заходу Руслана Малиновська зазначила: «Ви з числа тих, хто завжди стоїть за спиною українських військових та звичайних українців, які, як ніколи, потребували допомоги. Саме ви сплели кілометри маскувальних сіток, пошили сотні одиниць амуніційного спорядження, виготовили тисячі окопних свічок, провели безліч потрібних переговорів, підтримали містян з питань ментального здоров’я та людей, які знайшли прихисток у нашій громаді.

З вашою допомогою захисники і захисниці нашої держави постійно отримують необхідне обладнання для успішної боротьби з підступним ворогом. І це лише невеликий перелік великих справ, що ви робите на благо нашого міста та країни загалом.

І ми знаємо, що ви дієте за покликом серця, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Але сьогодні, напередодні Дня Незалежності України за організацію і надання допомоги Збройним силам України та звичайним українцям, нам дуже хочеться подякувати вам і вручити заслужені нагороди».

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять громадян, які віддали життя за свободу і незалежність України.

Секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр Скалозуб привітав всіх з державними святами. Він зазначив, що працівники закладів культури міста, одночасно виконуючи свою професійну діяльність, долучились разом з волонтерами до роботи Центру підтримки вимушено переміщених осіб, Пункту надання допомоги людям похилого віку та мешканцям, які опинились в складних життєвих обставинах та швейної майстерні, створених від Білгород-Дністровського штабу взаємодії та турботи при міській раді за підтримки відділу культури.

За час війни було:

-           Обслуговано більше 25 тисяч людей пенсійного віку, пільгових категорій та вимушено переміщених осіб;

-           Видано понад 70 000 продуктових наборів - це близько 800 тон різноманітних наборів харчування;

-           Пошито понад 2000 одиниці тактичного спорядження та більше 3000 державних прапорів України.

За багаторічну сумлінну працю, ініціативність та з нагоди Дня Незалежності України Грамотою нагороджено працівників установ культури міста:

- Галину Вікторівну ВОБЛІКОВУ – виконуючу обов’язки директора комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Ірину Іванівну БОЧОЛОВСЬКУ – бібліотекарку І категорії бібліотеки-філії ім. Лесі Українки;

- Віру Василівну ВАСИЛЬЄВУ – доглядача;

- Оксану Вікторівну ВОЛОЛОВЦЕВУ – заступника директора з інформаційної та науково-методичної роботи комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Олену Леонідівну ГРИМІТ – прибиральницю службових приміщень комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Ларису Юріївну ГЛУШИК – бібліотекарку ІІ категорії бібліотеки-філії ім. М. Кропивницького;

- Тетяну Вікторівну КОЛЕСНІКОВУ – бібліотекарку І категорії бібліотеки-філії ім. Нечуй-Левицького;

- Ольгу Олександрівну МАЗУР – завідуючу костюмерної комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Олену Іллівну МАЛЬЦЕВУ – музейного доглядача Комунальної установи «Білгород-Дністровський краєзнавчий музей»;

- Альону Миколаївну МЕЛЬНИКОВУ – завідуючу сектором з основної діяльності комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Тетяну Михайлівну МЕЛЬНИКОВУ – швачку комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Віолету Юріївну МОЛОДЕЦЬКУ – головного балетмейстера комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Богдана Михайловича НІКІРУЙ – керівника аматорського колективу комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Нелю Петрівну ПРОХОРЕНКО – прибиральницю службових приміщень комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Олексія Ігоровича РАДАЄВА – керівника студії візуалізації комунальної установи «Центр культури і дозвілля»;

- Наталю Степанівну РЕВІНУ – музейного доглядача Комунальної установи «Білгород-Дністровський краєзнавчий музей»;

- Валентину Василівну СКОПІНЦЕВУ – бібліотекарку І категорії комунальної установи «Публічна бібліотека»;

- Ірину Володимирівну ЧИСТОБАЄВУ – бібліотекарку І категорії бібліотеки - філії ім. Нечуй-Левицького.

- Василя Івановича КОВБЕЛЯ – водія відділу культури Білгород – Дністровської міської ради

За активну волонтерську діяльність, ініціативність та з нагоди Дня Незалежності України Грамотою нагороджено:

- Катерину АХРЄМОВУ - волонтерку;

- Віктора Вадимовича ДАНИЛОВА - волонтера;

- Іллю КУЧЕРЕНКО - волонтера;

- Юлію МОСКВІТІНУ-КУЧЕРЕНКО – волонтерку;

- Євгенія Сергійовича СКОРОХОДА - волонтера;

- Валентину ФОМІЧОВУ – волонтерку.

За багаторічне зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, впровадження інноваційних технологій в роботі з педагогічними працівниками, ефективне сприяння формуванню та забезпеченню реалізації державної політики у сфері освіти та з нагоди Дня Незалежності України Почесною Грамотою нагороджено працівників установ освіти міста:

- Олену Петрівну БОЙЧЕНКО – заступника директора з навчально-виховної роботи закладу загальної середньої освіти №3 міста Білгорода-Дністровського;

- Наталю Олександрівну ЦВІКОВУ – директора комунального закладу «Міський центр дитячої творчості» міста Білгорода-Дністровського.

З початком повномасштабного вторгнення заклади позашкільної освіти Одещини в один день перетворилися на благодійні волонтерські хаби. Так само і наш міський Центр дитячої творчості став центром волонтерства та допомоги, продовжуючи освітній процес, як в очному форматі, так і з використанням технологій дистанційного навчання. У квітні 2023 року на базі комунального закладу «Міський Центр дитячої творчості» було відкрито Представництво «СпівДія Хаб Одещина», що допомогло систематизувати та структурувати роботу гуманітарного напряму.

Весь цей складний час продовжується виготовлення окопних свічок, збір посилок для наших захисників – одягу, медикаментів, санітарно-гігієнічних засобів, плетіння маскувальних сіток, збір коштів на допомогу постраждалим від війни та на потреби військовослужбовців Збройних Сил України.

Особлива увага в роботі приділяється організаційно-масової роботі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді. На постійній основі проводяться благодійні ярмарки та виставки на підтримку ЗСУ, челенджі, акції, просвітницькі інсайти, флешмоби, різноманітні фестивалі, конкурси та змагання.

Тож сьогодні за активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність України, сприяння та співпрацю в наданні фінансової допомоги Збройним Силам України, волонтерську ініціативу та активну громадську діяльність, яка підвищує бойовий дух військовослужбовців, та з нагоди Дня Незалежності України Грамотою нагороджено працівників комунального закладу «Міський центр дитячої творчості» міста Білгорода-Дністровського»:

- Джемму Карленівну АКОПЯН – офісного службовця;

- Світлану Іванівну МОНАХ - заступника директора з адміністративно-господарської частини;

- Інну Олександрівну НОВАКОВУ – завідуючу відділом;

- Тетяну Володимирівну ПАШУТУ – методиста;

- Аллу Геннадіївну ПІМЄНОВУ - костюмера;

- Станіслава Петровича ПІМЄНОВА – робітника;

- Ларису Миколаївну ПАНФЬОРОВУ – керівника гуртка;

- Валентину Григорівну ПОЦЕЛУЄВУ -керівника гуртка;

- Галину Олександрівну ТУМЕНКО – керівника гуртка.

За активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність України, сприяння та співпрацю в наданні фінансової допомоги Збройним Силам України, волонтерську ініціативу та активну громадську діяльність, яка підвищує бойовий дух військовослужбовців та з нагоди Дня Незалежності України Грамотою нагороджено:

- Артема Артуровича АКОПЯНА – волонтера;

- Руслану Аркадіївну МАЛИНОВСЬКУ - головного спеціаліста відділу з питань молоді та спорту управління освіти міської ради.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня Незалежності України Почесною Грамотою нагороджено працівників міської ради:

- Ірину Вільгельмівну БОЛТОВСЬКУ– головного спеціаліста-інформатора-координатора відділу виплати допомог Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я міської ради;

- В’ЯЗОВИХ Тетяну Григорівну – директора Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб;

- Жанну Миколаївну КУДРИС– головного спеціаліста відділу кадрової роботи міської роботи;

- Людмилу Іванівну КУХАР– головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та фінансів міської ради ;

- Алесю Василівну ОДИНЕЦЬ – начальника відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста міської ради;

- Світлану Геннадіївну ПОПОВУ – головного спеціаліста Департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради;

- Тетяну Василівну ПУЖАКОВУ – начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності фінансового управління міської ради;

- Олену Миколаївну ПРИНЦ – начальника управління освіти міської ради;

- Ірину Олексіївну САВИЦЬКУ – начальника відділу з питань діяльності міської ради;

- Світлану Андріївну ТКАЧУК – головного спеціаліста управління містобудування та архітектури Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста міської ради;

- Олену Володимирівну ХРОНЧЕНКО – заступника начальника відділу з питань ветеранської політики Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я міської ради;

- Ольгу Семенівну ШОКОТ – головного спеціаліста відділу з питань оренди нерухомого майна управління комунальної власності Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста міської ради.

Музичними номерами присутніх вітали солістки Центру культури та дозвілля І. Шевченко та М. Бородіна.

32b1a8ad-19dd-4011-a623-26127c62d0be.jpg 987ac3b0-1976-4d25-b1ea-5912f3863f9b.jpg a9718d50-b27c-4302-a4bb-17d45ee81452.jpg 633c37a3-a83c-4ae7-a708-18bbaa440b28.jpg 1c0280bf-fdd2-40f4-9b45-f3dacff7ac79.jpg b87f2386-4937-4094-9a6d-643a0e92bfe8.jpg