03.12.2024 15:40
Міський терцентр повідомляє про відкриті торги
Оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі КУ «Білгород-Дністровським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»:
1. Відкриті торги з Особливостями на закупівлю по коду 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника хлібобулочних виробів для малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку і отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністровському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
2. Ідентифікатор закупівлі
https://prozorro.gov.ua/tender/ ІD: UA-2024-11-27-006935-a
3. Процедура закупівлі
відкриті торги у порядку визначеному Особливостями відповідно до Постанови КМУ № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».
4. Розмір бюджетного призначення
- 206,00 грн. (тридцять тисяч двісті шість гривень 00 копійок).
5. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та дорівнює 30 206,00 грн. (тридцять тисяч двісті шість гривень 00 копійок).
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі
код ДК 021-2015 15810000-9
«Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»
1. Хлібобулочні вироби повинні відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ.
2. Форма, поверхня має бути без великих тріщин, підривів, плям і підгорілостей. Зовнішній вигляд - не розпливчастий, колір від світло-коричневого до коричневого, без підгорілостей М’якуш повинен бути пропечений, еластичний, не вологий на дотик, без слідів непромісу, після легкого натискання повинен повернутися до попереднього стану. Хліб повинен бути пропечений, без слідів непромісу. Смак властивий даному виду виробу, без сторонніх присмаків, без стороннього запаху. Вироби мають відповідати встановленим нормам за смаком та запахом і фізико-хімічними показниками. Не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви.
3. Учасник гарантує якість товару, що постачається Замовнику за Договором про закупівлю протягом встановленого строку придатності товару, при умові дотримання умов зберігання.
4. Учасник повинен надати:
- копії документів, які свідчать про якість товарів, що пропонуються Учасником (сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи тощо);
- інформацію щодо запропонованого товару, а саме – назву та повну адресу і телефон виробника.
- кількість нетто харчового продукту;
- склад харчового продукту.
5. Учасник зобов’язується проводити відпуск хлібобулочних виробів зі своїх торгівельних місць на території міського ринку (місто Білгород-Дністровський вул. Українська, 75).
6. Відпуск хлібобулочних виробів проводиться згідно пред'явлених талонів Замовника, завірених печаткою та посвідчення, що підтверджує особу, яка одержує хлібобулочні вироби.
7. Виконавець підтверджує незмінність місця надання хлібобулочних виробів протягом дії договору.
8. Кількість - 1373 шт. хлібобулочних виробів.
9. Ціна товару має включати в себе всі витрати на закупку продуктів, податки та збори, обов’язкові платежі, тощо.
10. Процедура закупівлі проводиться на очікувану вартість.
11. Порядок оплати – післяоплата. Виконавець представляє Замовнику погашені печаткою (за наявності) Виконавця талони на хлібобулочні вироби. Оплата за послуги проводиться шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця на підставі наданих накладних та погашених талонів. Вид розрахунків – безготівковий.
12. Замовник має право на відстрочку платежу у разі відсутності бюджетного фінансування.
Поділитись
Дізнайтеся також
04/12/2024
Тренінги для студентів місцевих коледжів
03/12/2024
Майстер-клас для підопічних терцентру
Усі новини