Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

01.10.2024 12:28

Апаратна нарада: закладам охорони здоров’я особлива увага

4d735f07-6ecd-4fd6-ba62-ddff591e42ff.jpg

1 жовтня секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр Скалозуб провів планову апаратну нараду з директорами департаментів, начальниками управлінь, відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та установ, в ході якої заслухав інформацію про їх роботу протягом тижня, що минув.

Зокрема, заслухана інформація про роботу Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста, КУ «Муніципальна варта», КП «Управління капітального будівництва».

Керівники міських медичних закладів КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» Віталій Жнякін, КНП «Білгород-Дністровська центральна районна лікарня» Валентин Гросул та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білгород-Дністровської міської ради» Віталій Ткаченко доповіли про готовність устаткування для забезпечення автономного енергоживлення, наявність запасів паливно-мастильних матеріалів та про результати виконання планових робіт на об’єктах охорони здоров’я громади.

Крім того, за інформацією директора КП «Білгород-Дністровськтеплоенерго» Михайла Волканова, працівники підприємства разом зі спеціалістами КП «ЖЕО-1», в рамках підготовки до нового опалювального сезону, продовжують роботи по заповненню внутрішньобудинкових мереж теплозабезпечення. Триває перевірка готовності об’єктів соціальної інфраструктури до прийому теплоносія.

Міським Центром «Благоустрій» здійснюється планова підготовка до монтажу нових світлофорних об’єктів на території міста, проводяться роботи щодо утримання доріг, мережі вуличного освітлення, парків та скверів, а також підготовка техніки до роботи в осінньо-зимовому періоді, - зазначив керівник Центру Андрій Кузнєцов.

Керівник КП «Білгород-Дністровськводоканал» Максим Мазуренко проінформував про результати роботи щодо погашення заборгованості абонентів за отримані послуги підприємства, про готовність генераторів до роботи і запаси палива до них.

На завершення наради, серед іншого, О. Скалозуб акцентував увагу керівників щодо подальшого активного впровадження системи електронного документообігу у міській раді, на комунальних підприємствах та установах, головна мета якої – забезпечення ефективності, оперативності та відкритості у роботі органу місцевого самоврядування громади.

06153d43-082a-4e0d-9e8c-c7723e5c9482.jpg cc0af481-816d-468a-a3b2-e68c61b776f0.jpg