Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

23.09.2024 12:23

Про підсумки роботи комунальних служб - на апаратній нараді

825e9080-46bb-4ba8-bcd0-4fb536d74c0f.jpg

Секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр Скалозуб 23 вересня провів планову апаратну нараду з директорами департаментів, начальниками управлінь, відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та установ, в ході якої заслухав інформацію про їх роботу протягом тижня, що минув.

Зокрема, спеціалісти КП «Білгород-Дністровськтеплоенерго» продовжують, в рамках підготовки до нового опалювального сезону, гідравлічні іспити магістральних теплотрас. На наступному тижні розпочнеться заповнення внутрішньобудинкових мереж теплозабезпечення та перевірка готовності об’єктів соціальної інфраструктури до прийому теплоносія, - повідомив керівник підприємства Михайло Волканов.

Керівник КП «Білгород-Дністровськводоканал» Максим Мазуренко проінформував, що працівниками підприємства, серед іншого, проводяться роботи з установки нового обладнання на одній з каналізаційно-насосних станцій, придбання якого профінансоване за рішенням Одеської обласної ради. Нове обладнання підвищить ефективність роботи станції майже вдвічі.

Міським Центром «Благоустрій» завершені роботи по заміні світлофорного об’єкту на розі вулиць Незалежності-Українська, а на поточному тижні - на розі вулиць Незалежності-Музейна. Ведеться планова підготовка техніки установи до роботи в осінньо-зимовому періоді, - проінформував керівник Центру Андрій Кузнєцов.

За інформацією керівника КП «ЖЕО-1» Станіслава Єшкова, працівники підприємства продовжують планові роботи щодо обслуговування житлового фонду, підготовки до нового опалювального сезону, ремонту під’їзду по вул. Перемоги,8, облаштування пандусу по вул. Перемоги,3-а.

Працівниками КП «Автотранссервіс» за минулий тиждень зібрано та вивезено більше 450 кубічних метрів твердих побутових відходів. Ведеться планова робота щодо санітарного очищення території міста, укладання нових договорів з абонентами підприємства, а також робота щодо погашення заборгованості населення за отримані послуги підприємства, - зазначив керівник КП Дмитро Крилов.

Крім того, заслухана інформація про роботу Департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва, Управління освіти, КУ «Муніципальна варта», КП «Управління капітального будівництва», Контактного центру міської ради тощо.

Підсумовуючи нараду, О. Скалозуб поставив завдання всім керівникам щодо підготовки огляду техніки і обладнання комунальних підприємств та її готовності до роботи в осінньо-зимовому періоді, дотримання виконавчої дисципліни в питаннях своєчасного реагування на звернення громадян, безумовного дотримання вимог законодавства щодо доступу до публічної інформації та впровадження сучасних технологій в діловодстві.

e89771a0-d09d-421c-b28e-63bad9cb2b92.jpg 27d29dd9-a2ac-40cf-b78f-32d592665f7d.jpg