Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

16.09.2024 13:35

На апаратній нараді розглянуті питання життєдіяльності громади

890b06f2-9aea-479b-92ec-d57d218b1726.jpg

16 вересня секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр Скалозуб провів планову апаратну нараду з директорами департаментів, начальниками управлінь, відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та установ.

В ході наради О. Скалозуб заслухав інформацію про роботу комунальних підприємств, установ та виконавчих органів міської ради протягом минулого тижня.

Серед іншого, керівник КП «Білгород-Дністровськводоканал» Максим Мазуренко проінформував, що протягом тижня працівниками підприємства проведені аварійно-відновлювальні роботи щодо усунення поривів трубопроводів по вулицях Ізмаїльська, Десантників, Єдності, в провулку Ізмаїльському, замінені ділянки трубопроводів на території насосної станції «Північна» та у сквері по вулиці Ізмаїльській. Ведеться планова робота щодо погашення боргів абонентів за отримані послуги Водоканалу.

Спеціалісти КП «Білгород-Дністровськтеплоенерго» в рамках підготовки до нового опалювального сезону проводять роботи щодо гідравлічних іспитів магістральних теплотрас та обладнання котельних. Укладений договір на постачання природного газу з НАК «Нафтогаз України», - повідомив керівник підприємства Михайло Волканов.

Міським Центром «Благоустрій» розпочаті роботи по заміні двох світлофорних об’єктів по вулиці Незалежності, ведеться планова підготовка техніки установи до роботи в осінньо-зимовому періоді.

За інформацією керівника КП «ЖЕО-1» Станіслава Єшкова, працівники підприємства продовжують планові роботи щодо обслуговування житлового фонду, підготовки до нового опалювального сезону, ремонту під’їзду по вул. Перемоги,8, облаштування пандусу по вул. Перемоги,3-а тощо.

О. Скалозуб, підсумовуючи нараду, ще раз акцентував увагу на питаннях своєчасної підготовки проєктів рішень виконавчого комітету та міської ради, а також підготовки техніки і обладнання комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовому періоді, створенні запасів паливно-мастильних матеріалів для забезпечення роботи устаткування автономного енергоживлення на об’єктах критичної інфраструктури, освіти, охорони здоров’я.

30c3834d-7b88-4e5d-bfa5-d247546d8769.jpg e252874c-27d1-4264-bfe2-f3bd57e9ffae.jpg