Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

13.09.2024 12:15

Інформаційно-освітній захід «Спорт - це життя!» в рамках виконання грантового проєкту «Створення Міського центру громадянських прав»

4caa49c4-07fe-4239-afda-44c02792765f.jpg

В рамках виконання грантового проєкту «Створення Міського центру громадянських прав», що реалізується за підтримки Ради Європи, напередодні Дня фізичної культури і спорту відбувся черговий інформаційно-освітній захід: «Спорт - це життя!».

Захід організовано спеціалістами Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Білгород-Дністровської міської ради та Управління освіти Білгород-Дністровської міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти міста.

Під час заходу у форматі мозкового штурму виступили спікери - координатор проєкту «Активні парки - здорова країна» Наталя Тарасенко та начальник відділу позашкільної освіти Управління освіти Людмила Лаврова, які представили ресурси та можливості спорту в Білгород-Дністровській громаді. Тренер-психолог Руслана Малиновська акцентувала увагу присутніх на складових здоров’я та впливі звичок людини на майбутнє особистості.

Учасники заходу, підводячи підсумки, зазначали про користь отриманої інформації, сучасний формат проведення та доброзичливу атмосферу.