Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

09.09.2024 15:40

Апаратна нарада у міській раді

9e284495-8aa3-43a9-9dc5-7a9ce105f0ce.jpg

9 вересня під головуванням секретаря Білгород-Дністровської міської ради Олександра Скалозуба за участі голови Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя Скамокиша пройшла апаратна нарада з директорами департаментів, начальниками управлінь, відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та установ.

В ході наради О. Скалозуб заслухав інформацію про роботу комунальних підприємств, установ та виконавчих органів міської ради протягом минулого тижня та акцентував увагу на питаннях підготовки техніки і обладнання комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовому періоді, створенні запасів паливно-мастильних матеріалів для забезпечення роботи устаткування автономного енергоживлення на об’єктах критичної інфраструктури, освіти, охорони здоров’я.

З метою забезпечення чистоти і порядку на території міста, врахування відповідних змін у законодавстві України, надане доручення щодо розробки проєкту нових «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Білгорода-Дністровського «КОДЕКС ЧИСТОТИ МІСТА»».

Окремо обговорені питання будівництва укриттів, ремонту харчоблоків в закладах освіти міста, проведення гідравлічних іспитів магістральним трубопроводів міської мережі теплозабезпечення; поточного ремонту покрівель, під’їздів, склінні вікон в під’їздах багатоквартирних будинків; санітарного очищення території міста, ремонту спецтехніки і контейнерного парку для збору побутових відходів; забезпечення функціонування системи вуличного освітлення, дорожньої інфраструктури, утримання парків та скверів міста; ремонту водогонів, каналізаційних колекторів, утриманню артезіанських свердловин.

В свою чергу, голова Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь Самокиш звернув увагу на необхідності завершення перевірки діяльності КП «Автотранссервіс» та оформленні належним чином підсумкових документів, забезпеченні прозорості проведення торгів та закупівель, на безумовному виконанні заходів мобілізації, активізації роботи міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

a69071eb-a121-4456-b675-9fce8b4e49c6.jpg d959315a-652c-4bb6-b491-20a20fae0632.jpg db771230-f162-4e8a-b9f0-e32282f28a09.jpg