Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

05.09.2024 10:14

Проєкт «Дитяча творчість у фокусі» започатковано у Центрі дитячої творчості

16f1dd35-4638-484e-a16f-cdc3f2fe4ccf.jpg

4 вересня в Білгород-Дністровському Центрі дитячої творчості пройшла зустріч з Тетяною Колесніковою - бібліотекаркою, координаторкою Молодіжного творчого простору «Фото-відео студія та енергонезалежний коворкінг», який нещодавно відкрився у бібліотеці-філії ім. І. Нечуй-Левицького.

Результатом зустрічі став спільний проєкт «Дитяча творчість у фокусі», що передбачає проведення протягом навчального року фотосесій та виставок малюнків, костюмів, сувенірів, дерев’яних виробів, макетів кораблів, одягу, глиняних іграшок, мотанок, виготовлених власноруч вихованцями Центру дитячої творчості.

Нагадаємо, що реалізація інноваційного проєкту Молодіжного творчого простору «Фото-відео студія та енергонезалежний коворкінг», стала можливою завдяки підтримці Міжнародної організації з міграції (МОМ) за щедрої допомоги американського народу через проєкт Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні».

Молодіжний творчий простір об'єднує сучасну фото-відео студію та енергонезалежний коворкінг. Для його ефективного функціонування було придбано новітнє обладнання, серед якого: фотокамера, смартфон, студійне освітлення, екшн-камера, ноутбуки, кольорові принтери, мікрофони, фотобокси різних розмірів, гнучке дзеркало, поворотні столи для 3D зйомок, фотофони, офісні меблі тощо.

595effc7-27fc-4d2b-ac2b-9fcedfe052cd.jpg 2eb20a99-5276-44ea-acc4-96fa1aabfaeb.jpg