Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

24.08.2024 12:45

Урочистий захід до 33-ї річниці Незалежності України

dd87d0ba-5370-4e44-ac3e-0945c9acaf70.jpg

24 серпня на площі біля будівлі Білгород-Дністровської міської ради відбувся урочистий захід «Незламна і вільна моя Україна!», в якому взяли участь голова Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь Самокиш, секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр Скалозуб, військові гарнізону, представники трудових колективів, громадськості та ЗМІ.

Ведучі заходу зазначили, що сьогодні український народ відзначає головне державне свято – День Незалежності України! Дату, що навічно увійшла в історію країни і увінчала собою тисячолітні прагнення українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

Почесне право підняти державний прапор України було надано молодшому сержанту ЯРОВОМУ Єгору Сергійовичу – командиру автомобільного відділення військової частини А3955, та головному сержанту ЗАГАЙНОВУ Георгію Анатолійовичу - начальнику електростанції електротехнічної обслуги евакуаційного взводу військової частини А3955.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Розпорядженням Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації за вагомий особистий внесок у справу розбудови незалежної української держави, сумлінну та наполегливу працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію в умовах дії правового режиму воєнного стану та з нагоди відзначення Дня Незалежності України нагороджено Грамотами:

 - БУРДЕЙНУ ЄВГЕНІЮ ВАСИЛІВНУ - головного спеціаліста відділу діловодства, контролю та звернень громадян апарату Білгород-Дністровської районної державної адміністрації;

- ВЕЛИЧКА ІГОРЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА - керуючого справами виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради Білгород-Дністровського району;

 - ЛЄКОНЦЕВА ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА – головного спеціаліста з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії с правоохоронними органами Білгород-Дністровської районної державної адміністрації;

- МАШИНУ ОЛЬГУ ВОЛОДИМИРІВНУ - головного спеціаліста відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Білгород-Дністровської районної державної адміністрації;

- ОСТАПЕНКА ВІКТОРА АНДРІЙОВИЧА- головного спеціаліста відділу мобілізаційної роботи апарату Білгород-Дністровської районної державної адміністрації;

- СИДОРЕНКО ОЛЬГУ ВІКТОРІВНУ- начальника відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

Також, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, розумну ініціативу, самовідданість та мужність у справі захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану та з нагоди відзначення Дня Незалежності України Грамотами Білгород-Дністровської районної державної військової адміністрації нагороджені кращі військовослужбовці гарнізону.

За вагомий особистий внесок у розвиток культури міста Білгорода-Дністровського, творчу майстерність, активну громадську позицію, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня незалежності України, Грамотою Білгород-Дністровської районної державної військової адміністрації нагороджена ШВАЧКА НІНА ВІКТОРІВНА - начальник відділу культури Білгород-Дністровської міської ради.

На заході, на честь Дня Незалежності України, місто вітало з черговою, масштабною, спортивною перемогою нашу землячку – Любов КАРАУШ. Неодноразова чемпіонка України та Європи з різних видів єдиноборств, вихованка Білгород-Дністровського спортивного клубу «РІНО», на початку серпня стала золотим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА, який проходив у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів.

Любов Карауш нагороджено Почесною грамотою і грошовим сертифікатом, а її тренера Костянтина Хмілевського - Почесною грамотою.

Розпорядженням Білгород-Дністровської районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня незалежності України Почесними Грамотами нагороджені:

 - ВОВЧЕНКО АЛЕСЯ СЕРГІЇВНА – начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Білгород-Дністровської міської ради;

 - ПОПСУЙ ЛАРИСА СТЕПАНІВНА - начальник управління з питань надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради.

За сумлінне виконання завдань щодо захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, бездоганну службу і вірність присязі народу України цінними подарунками та Грамотами нагороджено кращих службовців Білгород-Дністровського військового гарнізону, працівників поліції та прокуратури.

З нагоди Дня Незалежності України, за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування та активну громадську позицію у вирішенні питань громади міста нагороджуються Почесними Грамотами нагороджено депутатів Білгород-Дністровської міської ради VІІІ-го скликання:

- ВАРЕНИКА Віталія Володимировича;

- ЛУК’ЯНОВА Олександра Афанасійовича;

- НЄНОВА Михайла Дмитровича;

- СОРОКУ Володимира Олександровича;

- ТИХОНЕНКА Євгена Валентиновича.

За волонтерську ініціативу, активну громадянську позицію, сприяння та співпрацю в наданні допомоги Збройним силам України та з нагоди Дня Незалежності України Почесною Грамотою нагороджена СОКОЛЕНКО ОКСАНА ВАСИЛІВНА – волонтерка, депутат Білгород-Дністровської міської ради VІІІ-го скликання.

За сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності у місті Білгород-Дністровському та з нагоди Дня Незалежності України Почесними Грамотами нагороджені:

 - ВРАЖИТОР СЕРГІЙ ГРИГОРОВИЧ – директор Білгород-Дністровської міської друкарні;

 - КАРБУЮК ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ – фізична особа – підприємець;

 - СОРОКА СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ – фізична особа-підприємець.

За старанність, високу професійну майстерність, оперативність в роботі та з нагоди Дня Незалежності України Подяка оголошена колективу кафе «Маестро».

Як зазначили ведучі заходу, наше місто відчуває особливу потребу подякувати за співпрацю кільком нашим надійним закордонним партнерам. А саме - німецьким містам Ульм та Ной-Ульм та польському місту Сопот. За останні два з половиною роки Білгород-Дністровський отримав важливу та відчутну допомогу від наших європейських друзів. Міста Ульм та Ной-Ульм передали нашій громаді важливу технічну допомогу у вигляді спеціальної техніки та обладнання на загальну суму більше 5 млн. гривень, що дозволило забезпечити безперервне функціонування та своєчасне реагування всіх міських комунальних служб на надзвичайні ситуації.

Внаслідок тісної співпраці з польським містом Сопот наша громада протягом всієї війни систематично отримувала гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, гігієнічних засобів, генераторів та портативних електростанцій, загальна сума якої становить понад три мільйони грн.

За плідну співпрацю, вагомий внесок у зміцнення стійкості й розвитку громади, підтримку та допомогу, які стали важливим етапом в історії міста, та з нагоди Дня Незалежності України містам Ульм, Ной-Ульм та Сопот оголошено Подяку.

Прикрасою заходу стали музичні номери у виконанні колективів «Силует», «Барвінок», «Дністер», «Модерн Данс», «Бессарбський сувенір».

 

e6f12e60-74ba-4c8b-b368-b1338d73cb5e.jpg e1335941-a39c-4c2a-bb6f-855c2c4b1f3a.jpg 55a074d1-9a0c-4b16-a01d-71e8f4fb9156.jpg ddf42c0b-b0c6-4407-862f-24c0132cad31.jpg a978592e-e53f-426f-82fa-2bb22d2f8757.jpg ad862e1f-87a9-49b3-8fd1-340637b21cff.jpg 7d6924f1-7af6-40bf-91ae-6145d980d894.jpg 14dcdb37-9a95-45bf-a349-388e87978c9c.jpg