Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

29.04.2024 12:06

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ пройшов у Білгороді-Дністровському

662f641d4e17c__2.jpg

27 квітня відбувся черговий благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, організований Управлінням освіти Білгород-Дністровської міської ради спільно з міським Центром дитячої творчості.

Місцем продажу великодніх поробок, малюнків, декоративних виробів та святкових смаколиків, виготовлених педагогами, вихованцями Центру дитячої творчості та їх батьками, став сквер Ізмаїльський.

На ярмарку свої вироби пропонували вихованці гуртків «Кольорова петелька», «В світі фантазії», «Творче натхнення», «Казкова скульптура», «Дизайн одягу», «Креативне рукоділля», «Народні ремесла», «Природа та творчість», «Природа і малюнок» та гуртківці зразкової студії образотворчого мистецтва «Чарівна палітра». Радо взяли участь майстрині майстерні «Мальований Півень» та вчителі, учні з батьками Гімназії №2.

З відкритим серцем та вдячністю у душі концертну програму для відвідувачів ярмарку представили художні колективи Центру, які паралельно теж взяли участь у продажу: зразковий ансамбль народного танцю «Барвінок», вокальний ансамбль «Оксамит», зразкова музично-драматична студія «Теремок», зразковий хореографічний колектив «Пірует», зразковий театр танцю «Днєстр», вокальна студія «Час мріяти».

Ярмарок пройшов весело, гучно та яскраво. Було зібрано 22062 грн., які в подальшому будуть витрачені на парафін для окопних свічок, розпалювачей, гелеве біопаливо; на придбання канцтоварів та великодні смаколики для дітей міста Херсон; на придбання маскувальних сіток та інші речі для захисників, які боронять нас і нашу Батьківщину.

1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg