Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

07/10/2024

Проект рішення від 07.10.2024 «Про надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території м. Білгород-Дністровський»

Розглянувши листи ФОП Гулєша А.В. та директора КП «АСОРТІ» від 25.09.2024 року, про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, у зв’язку з закінчення термінів дії договорів, відповідно до Закону України «Про рекламу», Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішенням Білгород-Дністровської міської ради від 22.12.2011року № 266-VI «Про затвердження Правил розміщення об’єктів зовнішньої реклами в м. Білгороді-Дністровському», керуючись пунктом 6.8 «Правил розміщення об’єктів зовнішньої реклами в м. Білгороді-Дністровському», підпунктом 13 пункту «а» частини першої статті 30, статтею 40, частиною другою статті 42, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Білгород-Дністровської міської ради,

ВИРІШИВ:

  1. Управлінню містобудування та архітектури Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста (робочому органу) видати дозволи на розміщення зовнішньої реклами  ФОП Гулєша А.В. та КП «АСОРТІ» на 5 (п’ять) років, згідно додатку.
  2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора  Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Ольгу ЦІПУЛЕНКО.
  3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Проєкт рішення підготовлено управлінням містобудування та архітектури Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста


Прикріплені файли: