Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

03/10/2024

Проект рішення від 03.10.2024 «Про відпуск матеріальних цінностей з матеріального резерву, що підлягають освіженню»

Розглянувши лист КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» Білгород-Дністровської міської ради від 13.09.2024 №977, в зв’язку із закінченням терміну зберігання, відповідно до вимог пункту 14 Порядку створення та використання матеріальних резервів (крім державних) для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків, що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775, керуючись частиною другою статті 42, частиною шостою статті 56 Закону України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Дозволити відпуск матеріальних цінностей міського резерву лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичного обладнання для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у зв’язку з їх освіженням, в КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» Білгород-Дністровської міської ради згідно переліку (додається).
  2. КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» Білгород-Дністровської міської ради взяти на облік матеріальні цінності та використати їх для надання медичної допомоги хворим лікарні до закінчення терміну придатності. 
  3. Відповідальність за виконання рішення покласти на в.о. заступника директора Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я міської ради ЗАДОРОЖНУ Жанну та начальника відділу з питань цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи міської ради ЛАВРИКА Михайла. 
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради СКАЛОЗУБА Олександра.

Проєкт рішення підготовлено Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я міської ради


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення