Логотип

Білгород-Дністровська міська територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

27/09/2024

Проект рішення від 27.09.2024 «Про створення «Єдиного вікна» для обслуговування ветеранів війни та членів їх сімей на базі Центру надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради»

Відповідно до Закону України "Про адміністративні послуги",  розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.02.2024 №167-р "Про схвалення  методичних рекомендацій щодо надання адміністративних послуг ветеранам війни та особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", Меморандуму про співпрацю між Міністерством у справах ветеранів України та виконавчим комітетом Білгород-Дністровської міської ради             від  24.06.2024, з метою ефективної реалізації прав та соціальних гарантій ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, керуючись підпунктом чотири пункту «б» статті 27, частиною другою статті 42, частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Білгород-Дністровської міської ради

ВИРІШИВ:

1.  Створити «Єдине вікно» для обслуговування ветеранів війни та членів їх сімей на базі Центру надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради.

2. Управлінню з питань надання адміністративних послуг міської ради (ПОПСУЙ Ларисі) здійснити заходи щодо організації роботи «Єдиного вікна» для обслуговування ветеранів війни та членів їх сімей на базі Центру надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради.

3.  Відповідальність за організацію виконання данного рішення покласти на начальника управління з питань надання адміністративних послуг міської ради ПОПСУЙ Ларису.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради ВЕЛИЧКА Ігоря.

 

Проєкт рішення виконавчого комітету міської ради підготовлений управлінням з питань надання адміністративних послуг міської ради

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення